Одржана предавања за студенте Сингидунума и ученике Економске школе Ваљево

Студенти треће године Пословног факултета у Београду који студирају на студијском програму Рачуноводство и ревизија су 11. априла 2016. године посетили Комисију за хартије од вредности Републике Србије.

Члан Комисије др Зорица Крњевић Мишковић је студенте примила у име Комисије за хартије од вредности и одржала интерактивно предавање на ком је између осталог студентима представила области едукације које Комисија реализује и сарадњу Комисије са међународним институцијама.

Студенти су се том приликом упознали и са организацијом пословања и начином функционисања Комисије. Након тога, следила је дискусија везана за финансијске извештаје јавних друштава. Студенте су у стручну посету Комисији водили проф. др Зоран Петровић и проф. др Косана Вићентијевић.

За студенте треће и четврте године Пословног факултета Ваљево Универзитета Сингидунум који студирају на студијским програмима Рачуноводство и ревизија, Финансије и банкарство као и за ученике Економске школе Ваљево реализована је стручна екскурзија у Београду, 14.04.2016. године.

Студенти су као део стручне екскурзије посетили и Комисију за хартије од вредности Републике Србије. Ову групу студената и ученика са професорима примио је члан Комисије др Милко Штимац и одржао предавање и презентацију о акционарству, начину функционисања тржишта капитала и Комисије, пропраћену примерима из праксе и историје.