Септембарско-октобарски испитни рок за брокере, инвестиционе саветнике и портфолио менаџере

Ове године испити за брокере, инвестиционе саветнике и портфолио менаџере биће одржани у септембарско-октобарском испитном року у просторијама Комисије за хартије од вредности. Пријављивање за полагање испита за брокере, инвестиционе саветнике и портфолио менаџере почиње у понедељак 3. септембра 2018. Пријављивање ће трајати до 21. септембра 2018.

Oдржавање испита за брокере планирано је за понедељак 1. октобар 2018. године, у просторијама Комисије за хартије од вредности.

Испит за инвестиционе саветнике и портфолио менаџере одржаће се у два дана, у четвртак 27. септембра и у уторак 2. октобра 2018.

Подсећамо да право да полажу испит од ове године имају и кандидати који нису одслушали наставу за стицање звања брокера, инвестиционог саветника и портфолио менаџера.

Документација која се прилаже уз пријаву подноси се у оригиналу или овереној фотокопији и не може бити старија од 60 дана.

Кандидати за стицање звања брокера, за потребе припреме испита, могу позајмити уџбеник „Финансијска тржишта“ на реверс. Све додатне информације могу се добити путем телефона 011/3117-643.